Wilt u beginnen met cryptohandel? Lees deze tips van een succesvolle handelaar voordat u begint

Hoe moeilijk is het om cryptocurrencies te verhandelen? Is het zelfs mogelijk om dit te doen zonder enige relevante achtergrond? Hoe begin ik? Wat moet ik weten voordat ik begin? Hieronder vindt u antwoorden op deze en meer vragen.

Het begin van handelen is altijd moeilijk, vooral als je helemaal nieuw bent in de scene. Het volgende artikel is een compilatie van veelgestelde vragen van beginners.

Laten we gaan!

1. Heb ik een speciale achtergrond nodig om handelaar te worden?

Enige praktische ervaring met financiële markten of financiën zal u een voorsprong geven. En het hoeft niet direct in de handel te zijn.

Voordat u begint, moet u zich vertrouwd maken met de mechanica van traditionele markten, hoe markten bewegen, speltheorie en wat voor soort krachten ze beïnvloeden.

Houd er rekening mee dat slagen met daghandel erg moeilijk is en dat de meeste mensen gokkers zijn zonder een spelplan.

2. Is er een minimumbedrag dat ik moet ruilen?

Iedereen heeft een andere risicobereidheid. Cryptocurrency handel wordt gedomineerd door mensen met een grote honger naar risico.

Voorraden zijn op veel manieren veiliger. Ze zijn minder vluchtig (hoewel het de laatste tijd lijkt alsof het de crypto’s zijn die stabiel zijn). Bovendien, als u crypto’s verhandelt, bij Binance bijvoorbeeld, kunt u uw geld verliezen door het naar het verkeerde adres te sturen, en de algehele infrastructuur is nog steeds behoorlijk slecht. Aan de andere kant zijn de belemmeringen voor toegang tot traditionele markten (in termen van minimale investeringen) vrij hoog. Minimale investeringen zijn hoog en u moet meestal een geaccrediteerde investeerder zijn om voor bepaalde dingen in aanmerking te komen.

Met cryptocurrencies kunt u echter gemakkelijk en snel toegang krijgen tot de markt en met heel weinig geld instappen (laten we zeggen $ 10). Je kunt met een klein bedrag een behoorlijk kapitaal opbouwen als je veel dingen goed doet.